Konu
Geceye özel dev reklam kampanyasi
15-03-2026, 01:25:37
Mukaddim
Sayfanız ya da kişisel hesabınız için reklam vermek mi istiyorsunuz ? Ya da hesabınızı büyütmek mi istiyorsunuz ? Hiçbir yerde göremeyeceğiniz bir fırsat ayağınıza geldi.
Twitterda 72 bin, İnstagramda ise 31 bin takipçisi olan, tamamı organik takipçiden oluşan sayfam var. Lütfen sayfamı son zamanlarda ortaya çıkan saçma sapan içerik hesapları ya da gt hesapları gibi düşünmeyin.
Sayfam, dizi/film içeriği üzerine, takip ettiği kişi sayısı sadece 9.
Twitter için; alıntı, reklam postu ya da retweet şeklinde reklam
İnstagram için;story, ortak post paylaşımı ya da sizin reklamınızı yapacak post paylaşımı şeklinde reklam yapıyorum.
Sayfamın adı @UGURSUZBEKİR eğer mesajınıza dönüş yapamazsam bilin ki sitede aktif değilimdir. 05524696823 Whatsapp üzerinden mesaj atabilirsiniz ya da instagram ya da twtitter üzerinden @ugursuzbekir hesabına mesaj atabilirsiniz.
TWİTTER İÇİN:
1 retweet: 80 tl
5 retweet: 320 tl
10 retweet: 560 tl
30 retweet: 1600 tl
100 retweet : 4800 tl
(Dilediğiniz sayıda da alabilirsiniz)alıntı postlar için de fiyat sorabilirsiniz onlar da ucuz) ve en güzel kısmı işe şu, hiçbir yerde göremeyeceğiniz olay;
*RETWEET BİZZAT FİLM SAYFAMDAN ATILIYOR VE 24 saat BOYUNCA PROFİLİMDE SABİT KALIYOR
*ZAMAN SİNİRİ YOKTUR KAÇ HAKKINIZ OLSA BİLE DİLEDİĞİNİZ ZAMAN KULLANABİLİRSİNİZ. Yani bugün UCUZ FİYTTAN ALIP 1 ay BOYUNCA BİLE KULLANABİLİRSİNİZ
( tek şartım siyasi ya da +18 reklam almıyorum )
İNSTAGRAM İÇİN:
1 story: 200 tl
5 story: 800 tl
10 story: 1400 tl
30 story: 4000 tl
100 story: 12 bin tl
ORTAK POST YA DA SAYFANIZI TANITAN POST PAYLAŞIMI DA UCUZDUR
VE ELBETTE YİNE ZAMAN SİNİRİ YOK. GEREK İNSTAGRAM GEREK İSE TWİTTER ÜZERİNDEN ÇOK SAYIDA STORY YA DA RETWEET ALIRSANIZ ENDİŞELENMEYİN, tek tek hakkınızı sayıyorum bu sayede hakkınızı uzun zamanda kullansanız dahi asla hakkınız kalmıyor hatta fazlasını bile veriyorum
GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ PİYASADA BU TARZ BÜYÜK BİR SAYFA İÇİN BU FİYATA ASLA BULAMAYACAĞINIZ TÜRDEN İMKANSIZA YAKIN BİR KAMPANYA. HIZLI OLAN(LAR) kazanır