genelde yazılımlı oluyor zaten detaylı bir eksper yeterli olur mu yazılımlı olanlar için yoksa ustaya da göstermeye ihtiyaç varmıdır
Valla ne desem yalan olur hocam eksper için. Çünkü eksperler bazen bilmiyorlar arabayı, ya bulduğun eksper işin erbabı olacak yada kendin anlayacaksın. Kaporta ve şasi için ekspere göstersen yeterli olur (conta testleri için vs.de).
Kendimden örnek vereyim, ben adanaya bmw almaya gittim 320d e46. eksperin dediği arabanın motorunun bitik olduğu idi. Ona rağmen arabayı aldım motorda sıkıntı yoktu, turboyu yapan usta düzgün yapmadı basınçta turbo kesti araba. Turboyu yaptırdım şimdi binmeye devam ediyorum (baya masraf ettim ama bmw kaderi bu hocam

yüksek kmde) 40 bin km oldu. Motora ellemedik, 2L motorda yağ kaldı antepden dönerken gene bişe olmadı.
Arabayı tepkimesinden yolda akışından anlarsın hocam, sana tavsiyem dip basık - yayı kesilmiş araba alma. Coil bile son tercihin olsun, bu ülkede bu tarz modifikasyonu yapıyorlar ama devamını getirmiyorlar. Kendi arabamdan biliyorum yaylar vs kesilmiş amartisörler patlaktı viraja girerken korka korka giriyordum, hepsini yeniledim 180-200 yatırıyoruz gram atmıyor araba.