FatihKabaTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi hocam yapıyorum. Yeter ki birilerinin işi görülsün, faydamız dokunsun. Benim işçiliğim genelde nerdeyse bedavadır. Yani bir yarım tost parası desem abartı olmaz Yıllardır bu meslekteyim belki 15 yılı geçti. Amacım para kazanmaktan çok insanlara fayda sağlamak. Dün vefat etti rahmetli İlber Ortaylı hocam (saygı ve sevgiyle), İstanbul'da bir kafede rast gelip bir kaç saat vakit geçirmiştim. çok değerli bir sözü vardı: "Birine iyilik yapmak için iyilik yaparsan sadece iyilik sana deöner, birine kötülük yapmak için kötülük yaparsan sadece kötülük geri döner. Ama birini sevdiğin için ona iyilik yaparsan o zaman sana hem sevgi hem iyilik döner demişti. "

Yani sevdiğim için bu işi yapıyorum. Tabi yaptığım içinde gelir kapım olmuş oluyor.

Mümkün mertebe yapılabilecek bir şeyse, yani bilgim dahilinde bir şeyi varsa cihazın elbette yapabilirim. Ben açık konuşurum genelde bilgisayar konusundaysa, yaptırmaya değecek ve değmeyecek diye açıksa söyler ona göre yol alırım
Anlıyorum, çok değerli ve aydınlık bir görüşünüz var, saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Öyle ise olası bir durum da ben hocam size resim atarım, resme detaylı ya da, ya da . . . Görüntülü ararım ya! Her şey mümkün netice de, ona göre bakarsınız, eğer uygunsa ya da daha detaylı bir analiz gerekiyorsa kargolarım olur biter. Ayrıca düşünceleriniz ve yaptığınız durumlar adına da teşekkür ediyorum hocam, sizin gibi şahsiyetler Türkiye'ye fazla gibime geliyor . . .