En mantıklı sektörler bence: "YouTube - Mobil Uygulamalar Genel - Sosyal Medya Genel - Bunlara ek (Mutlaka) stratejik ve fikir odaklı hamleler / müdahaleler.."
Bana kalırsa Instagram yönlendirmeli mobil uygulamalar şahane olabilir, ayrıca bir den fazla fikir bu çapta yüceltilebilir, bunlarında ötesinde artık sosyal medyaya hakim şahsiyetlerin kazanma olasılıkları bir o kadar da artıyor, uzun süredir sosyal medya odaklı devam ediyorum, siteye yönlendirmeler yapıp, çift kazanç yapacaktım, ancak bir tek Adsense değil de, farklı yöntem ve fikirler de mevcut, fikir ve stratejik hareketler ile yeni düzene ve güncellemelere ayak uydurup hatta bir tık ötesi onlardan faydalanabilir ve onlarla beraber kendimizi güncelleyebiliriz kanısındayım ben. Bu fikrim günceldir.
@ByHickimse; , hocam ben açıkçası seni çok merak ediyorum, bu çaptaki düşüncelerin çok değerli ve merakımı da çeliyor açıkçası, rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Başka konuda bende kendisini etiketledim. Ai sonuçlar konusunda etkilendi mi etkilenmedi mi. Ama cevap yazmadı.