Merhaba,
R10 üzerinde paylaşmış olduğunuz profesyonel iOS geliştirici arayışınızla yakından ilgileniyorum. Projenizin gereksinimlerini ve profesyonel çalışma disiplini konusundaki hassasiyetinizi anlıyorum.
Neden projeniz için uygunum?
Tam Zamanlı Odak: Sabit bir kurumda çalışmıyorum; projelerinize tam zamanlı ve kesintisiz odaklanabilecek esnekliğe sahibim.
İlgili Referanslar: Sesli sohbet platformları (Valse projesi üzerine çalışmalarım mevcuttur), video soru-cevap modülleri, video indirme araçları ve not defteri uygulamaları gibi Swift/SwiftUI tabanlı güçlü referanslara sahibim.
Teknik Taahhüt: Sadece geliştirme aşamasında değil, uygulamanın App Store'a kabul edilmesi, yayına alınması ve tüm süreçlerin stabil çalıştığından emin olunana kadar teknik desteğimi sürdüreceğimi taahhüt ediyorum.
Teknik Yetkinliklerim:
Swift & SwiftUI: Modern ve performanslı kullanıcı arayüzleri.
Ses/Video Entegrasyonları: Real-time sesli iletişim ve video işleme tecrübesi.
Store Süreçleri: App Store Connect ve inceleme süreçleri konusundaki deneyimimle uygulamanın yayına girişini profesyonelce yönetebilirim.
Referans projelerimi detaylıca sunmak ve projenizin teknik detaylarını görüşmek için iletişime geçmenizi bekliyorum.
Saygılarımla
05312733826 / mutlu