Merhaba,
Kotlin diline gerçekten hakim, yaptığı işler ile kendini kanıtlamış, iş disiplinine sahip profesyonel bir yazılımcı arıyoruz.
Açık konuşmak gerekirse; deneme yanılma ile ilerleyen, işi uzatan, sorumluluk almayan veya iş ahlakı zayıf kişilerle uğraşacak vaktimiz yok. Bu yüzden sadece işini bilen, aldığı işi zamanında teslim edebilecek ve referans gösterebilecek kişiler ulaşsın.
Önemli bir konu:
Sabit bir yerde çalışıp mesai saatlerinden sonra bizim işimizi boş vakitte yaparım mantığıyla ilerleyecek kişilerle çalışmak istemiyoruz. Aradığımız kişi bu işe gerçekten odaklanabilecek ve süreci aksatmayacak biri olmalıdır.
Aradığımız kişinin:
- Kotlin konusunda gerçekten uzman olması
- Daha önce yaptığı işleri referans olarak gösterebilmesi
- Verilen süreye sadık kalması
- Sözleşmeli çalışmaya açık olması
- İş disiplini ve iletişimi düzgün olması
- Sorunlara çözüm üretebilen, iş bitirici olması
Ayrıca şunu özellikle belirtmek isteriz:
Bir kişinin ben profesyonelim demesi onu profesyonel yapmaz. Profesyonellik yapılan iş ile belli olur.
Görüşme sırasında
bunu yapamam, bilmiyorum, bu zor gibi ifadeler kullanacak kişiler bizim aradığımız profil değildir. Yazılım alanında çözüm üretebilen, karşısına çıkan sorunları araştırıp çözebilen, iş bitirici ve gerçekten profesyonel arkadaşlar ulaşsın.
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan, iletişimi zayıf ve profesyonellikten uzak kişiler ise lütfen yazmasın.
Uygun olan arkadaşlar
referans çalışmaları ve kısa bir tanıtım ile iletişime geçebilir.