o çok yakın arkadaş sen değilsindir umarım. Birisi kaybetmeyi kafasına koymuşsa bugün olmazsa yarın mutlaka kaybeder onun için üzülmeyi bırak
Yok. Çok şükür o durumda olmadım. Arkadaşımı kurtarma derdindeyim.
Yorumla olmaz bu işler.Tedavi olmadan kurtulamaz.Çok değil biraz aklı varsa gitsin tedavisini olsun...
Tedaviyi kabul etmiyor. Hangi kumarbaz kabul etmiş ki.
Bana kumardan zengin olmuş "1" tane adam gösterin
Bende göremedim ona da diyorum.
bana hayatımı kumar kazandırdı bazıların hayatlarını almış olabilir tavsiye etmem
İlk defa birinden bunu duydum.
Merhaba 28 yasinda felanim 10 yıldır aktif olarak oynuyorum para kazandım mi evet çok para kazandım (benim için ) 300 400 bin 1 günde gördüm bir hesaplama yaptığımda ben bu parayı çoktan yedirmistim bile kazandığını ne yaptın dersen onu da kaybettim 😂 genel olarak nerdeyse her ay maaşımdan 5 10 bin kalır onuda kumara yatiririm kaybedince sigara alacak param bile kalmaz tütün içerim iddia hem kesenize zarar hem piskolojinize para bir sekil kazanılıyor ama piskolaji kalıyor ev kiramı katlayip diğer borçları da öderim diye çok kira parası yedim ev sahibi ne nerdeyse 3 kiram birikirdi sakin bulaşmayın eğer ki alt seviye bağımlılığınız varsa birakmaya çalışın bu işin sonu yok cebinize 5 kuruş geçince bunu 20 kuruş yapayım dersiniz yoksa şuan cebimde para yok ve önümüz Bayram ama 2000 TL olsa akşama 3 oran bulurum 6 bin işimi görür 😂😂😂 umarım anlamışsınızdır
Kendi hatalarınızı kabul etmek yerine siz de devam edecek gibi görünüyor.