Fenerbahçe'liyim. Fenerbahçe geçen sene başından beri rezalet oynuyor, ben İsmail Eagle'cıyım zaten.
GS'ye hakemler tarafından her ne kadar kart göstermek yasak olsa da veya her maç lehine çok ilginç kararlar verilse de; bunların dışında stresi çok iyi yöneten ve kazanacak şekilde güzel oynayan bir takım.
Bu maçta puan asla kaybetmez.
Başkan Gsliler size bir ithamda bulunurken Videolu veya TFF den tastikli onaylı konuşuyor, sizse tüm sezonda tek bitane video varsa lehine ordan konuşuyorsunuz.
TFF artık binasını Sarı-Laciverte boyuyacak Fb ne istiyorsa daha aksine aldığı ten bir karar yok.. Söyle şunu istedik olmadı de..
Asıl mevzu ne biliyor musun Hakem sahada Fbli gibi davranmayınca Fb kazanamıyor, artık alıştı futbolcularda Hakem biraz adaletli yönetince sizin futbolcuların anksiyete tetikleniyor..
Ben belki 3-4 defa yazdım bu forumda, Fb Morinho döneminden bile daha kötü diye.. Yani Zaten iyi olan bi takımın korunmaya ihtiyacı yok, kötü olduğunu sen ve herkese açık takım namağlup oluyorsa sen oradan anla kim korunmuş.
Trabzonun Göztepenin attığı golleri iptal ettiler. sayısız pozisyon var böyle