Sen ne içiyorsan ondan içiyorum ben de.
Fenerbahçeye de gs'ye de beşiktaş'a da tabiki çıkmayan kartlar oldu. Olmadı demiyorum ben zaten. Fener'in Beşiktaş'ın lehine yapılan "hataları" toplasan sadece gs'nin lehine yapılan "hatalar" kadar değildir.
Bu arada Fenerbahçe'ye "penaltı verilmiyor" soruna evet penaltı verilmediği o kadar çok oldu ki, bariz açık el pozisyonlarında bile.
hatırlarsın gs'nin samsunun son maçında samsunun son dk verilmeyen penaltısını. he samsunspor başkanı da fanatik gsli olduğu için sesini çıkartmadı.
Tekrar yazıyorum, Fenerbahçe'nin de lehine çok "hata" yapılımştır ama gs'nin lehine yapılan "hataların" yanına bile yaklaşamaz bu sayı.
Eminim bunları sen de biliyorsun ama maksat hedef şaşırtmak olsun.
Yapıyla ilgili de bir şey demeyeceğim. Bizim başkanın özel hayatı bile günlerce konuşulurken, gs'de şu ana kadar çıkan tüm illeg*l işlerin hiçbirisinde, hiçbir takip veya araştırma soruşturma açılmaması ne kadar güzel değil mi.
Hatta sizin başkanın kendi açıklaması bile var zaten Erden Timur, hayal edilmesi güç bir parayı Galatasaray kulübüne soktu diye. Şimdi Erden Timur'un nerde olduğunu, şirketlerine ne olduğunu herkes biliyor. Olay sadece kart taktiğiyle bitmiyor yani.
Tartışmak için yazmıyorum tartışabilirsin benim tartışacak zamanım yok.
He son cümle olarak şunu da yazayım tabi Fenerbahçe zaten bu oyunuyla şampiyonluğu haketmiyor, geçen seneden beri rezil oynuyoruz bunu da görmemek için aşırı fanatik olmak lazım.