KemalSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum uzun zamandır Matriks ve ideallere para vermiyorum, hacmim yüksek olduğu için çalıştığım kurum karşılıyor onları. O yüzden fiyatlardan uzak kaldım biraz, fakat senin için girip baktım şimdi, istediğin özellikleri karşılayan matriks 1.5K civarı. yine istediğin özellikleri karşılayan matriks mobil 900 TL civarı. Altta bıraktığım resim matriks masaüstü fiyatıdır.
Bu arada dipnot olarak geçeyim, idealdata birçok konuda Matriksten daha üstün.
Ama para vermek istemiyorsanız, Tradingview de bulunan türk aracı kurumlarından online hesap açıp giriş yaptığınızda TR piyasasının anlık verisini bedavaya görebilirsiniz tradingview de.
Yazmis oldugun bu metni kacirmisim

TRadingview Midasi bagladim buna gore XU100 bist 100 anlik verisini gorebilir miyim?
Sanirim hayir cunku bist icin midas araciligi ile tradingview mesela petkim alamiyorum dolayisiyla endexide vermez.
Lakin amerikan borsalari icin verebilir. Ordada gecikme varmi bilmiyorum cunku midas ile tradingview baglamadigimda hep farkli gosteriyordum bagladigimdada gece piyasasinda farkli gosteriyordu.

Bu arada Tradingview al menusunde stop var yani belli bir fiyat ustune al deyince almak mi? Mesela 100 iken 105 olunca al
Sat stop ise su an bulundugunun boktadan daha asagi duserse sat mi? Mesela 100 iken 80 duserse sat.

cok ilginc birsey neden stoplarda sure yok. Sanirim gunluk mesela limit emirlerinde sonsuz iptal edene kadar limitli emir var
Ancak stoplarsa sure sinirli omzna hergun stoplari yeniden mi kurmak lazim 1 kere stop koyup bekleyemiyor muyuz?
Bist borsasindada oyle stop koyunca bildigim gun sonuna kadar gecerli illa haberimiz yokken 2. gun ornegin dusunce parami kaybedecesiz

bu arada midas kullaniyorumt tam dolantalar onerebilcegin neler var?
dolar tl icin bile kriptodan donusturuyorum