Özellikler:
- Node.js + Playwright + Puppeteer tabanlı, web arayüzü olan bir hit botudur.
- Localhost üzerinde cihazınızı yormadan çalışır.
- Headless / headful şeklinde arka planda veya görebileceğiniz şekilde çalışabilir.
- Bot tespitine karşı kod tarafında özel önlemler.
- Cloudflare benzeri sistemler için Management seviyesine kadar aşabilir, Management seviyesinde zaten imkansızdır teknik olarak.
- Kaliteli insan davranışı simülasyonu - blog, haber, e-ticaret sitelerine göre ayrı ayrı siteye özgü hareketler
- Site içi gezinti, tıklama, sayfaları gezme
- Google search esnasında önce farklı bir siteye girip 3-5 saniye sonra geri gelip asıl siteye giriş mantığı
- Sosyal medya referrer mantığı Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Reddit, Pinterest, YouTube, TikTok referrer header'ları ile
- Masaüstü için 7, mobil için 5 farklı viewport
*En iyi sonuçlar ve Google search için Residential Proxy ile kullanılmalıdır.
*Kalitesini ve etkisini yükseltmek amacıyla cookie json ekleyebilirsiniz fakat zorunlu değildir.
Tam açık kaynak kod şeklinde sınırsız ve size ait olmak üzere satılmaktadır.
Geliştirip satışa sunma veya istediğiniz gibi kullanma hakkına sahipsiniz.
Ben bu işin yazılım tarafındayım, testlerim için scriptler yazdım testlerimi yaptım, browserscan testlerini, botdetect testlerini yaptım.
Benim normal koşullarda kullanacağım veya işime yarayan bir bot değil bu, fakat bu artık sektör mü diyeyim bilmiyorum ama bu işin bir şeylere ihtiyacı olduğunu görüp böyle bir ürün ortaya çıkarttım.
Yarın bir gün Google algoritmasını değiştirir veya başka bir şey olur bu nedenle kullanımdan doğacak sonuçlarla ilgili
sorumluluk kabul etmemekteyim.
Zaten hit botlarını işini bilen kişiler kullanıyor o yüzden fazla uzatmayacağım.
Videoda botun tüm çalışma mantığı ortadadır, satın almadan önce mutlaka videoyu izleyiniz, bot testleri videoda yapılmıştır, sonuçları mutlaka inceleyiniz.
Açık kaynak kod satışı olduğundan iade yoktur.
Fiyatı da semboliktir, piyasaya göre de çok uygun olduğunu düşünüyorum.
Fiyat: 100$
Satın almak için
Telegram (tıklayınız)