Anlattığımız duruma istinaden misal Komagene bayilik alsa daha karlı olabilirdi ve stresi bu kadar olmazdı bence.
Bulunduğu muhit pek çiğ köfte yiyecek bir kitle değil hocam.
Vay be hocam, harbiden kafanın dikine gitmişler, okurken yaşlandım ciddiyim.
Paylaşım ve öğüt niyetliğindeki bu bilgilendirici konu için teşekkür ederim hocam.. 😇 🙏
Eyvallah hocam sağol.
burada konumu hatalı olan bir dürümcü açıldı daha sonra devrettiler ve gelenler sizin yaptığınız gibi bütün tavuk satışına geçtiler. 220TL ye bütün tavuk satıyorlar tavuk harici çorba ve pilav var.
fakat dükkanın eski tabelasını değiştirmediler ve Adana Urfa dürümcü tabelası duruyor. bir kere gittim Adana varmı, yok, Urfa varmı yok, tavuk şiş - çöp şiş yok. Ne var dedim bütün tavuk. hayırlı işler diye çıktım gittim.
Yahu arkadaş tek kişiyim koca tavuğu nasıl yiyebilirim? ayrıca tavuk çevirme sevmem kanat olsa affetmezdim.
Yani koskaca dükkanda bana hitap eden sadece mercimek çorbası vardı. içerde ölüm sessizliği, kapıdan içeri girince sanki haneye t3c4vüz etmişim gibi herkes bana dik dik baktı

yani bu şekilde işleri çok zor..
220 TL'ye tavuk satarak kâr elde etmesi imkansız.
Tüm tavuk kg fiyatı neredeyse 100-110 TL arası değişiyor.
Bir tavuk da ortalama 1200-1400 gr geliyor.
Bunun pişirme maliyeti var, pilav ve çorba ekliyorsa onlar var, kabı, poşeti, peçetesi, çatal-bıçağı var.
Dediğiniz gibi tüm tavuk pek tercih edilmiyor.
1 kişi zor yer.
Yarım tavuk da karın doyurur ama genelde herkes kanat soruyor.
Biz de inşallah kanata yoğunlaşacağız.
Özellikle soslu kanat satmayı düşünüyoruz.
Yanına adana, çöp şiş, kızartma tavuk (kfc gibi), patates kızartması da koyacağız.