İşleme başladıktan nekadar zaman sonra yorum siliniyor, başarılı olma yüzdesi nedir, ayrıca işletmeyi spama düşürme yada kapatma durumu söz konusu mudur, ürünü aldıktan sonra hizmet başarısı vaad edildiği gibi olmaz ise iade kabul ediyor musunuz son olarak mail hesaplarını tek tek mi ekliyoruz kullanılan mail birdaha kullanılabilir mi
1) İşleme başladıktan nekadar zaman sonra yorum siliniyor,
Yapılan testler sonucu silinme olanğı 24 ile 120 saat arasında siliniyor bu erkende bitebilir az uzayabilirde mail ve işlem türünüze göre değişir
2) başarılı olma yüzdesi nedir
Şuana kadar silme işlemlerinde hepsini sildi ama herzaman hiç birşeye %100 garanti diyemem %65 ile %90 arası silme işlemi oluyor
3) ayrıca işletmeyi spama düşürme yada kapatma durumu söz konusu mudur
Buna net birşey diyemem google bu gerçek işlemlerde bile askıya alabiliyor yorum spamı verebiliyor
4) ürünü aldıktan sonra hizmet başarısı vaad edildiği gibi olmaz ise iade kabul ediyor musunuz
Programı kullandıktan sonra size gösterilenler çerçevesinde kullanırsanız silinmez ise iade yapıyorum ama iade öncesinde silinmediğini iddaa edilen bir işletme olumsuz silme işlemini beraber yaparak işlemin çalışmadığını görmemiz gerekiyor çünkü insan oğlu çiğ süt emmiştir geçen başımıza geldi v6da bile silinmediğini iddaa ederek programı yedekleme etmiş olan bir müşterim sildiği yorumu silinmediğini iddaa ederek iade almak istedi ve beraber işlem ederek programın ayrı bir log sisteminde kayıt işleminden baktık silindiğini gördüm ve beraberde ayrı bir yorum silmesini yaptım iadeyi ancak beraber 1 yorum işlemi yapılır silinmez ise iade edilir
5) son olarak mail hesaplarını tek tek mi ekliyoruz kullanılan mail birdaha kullanılabilir mi
hesapları tek tek ve toplu olarakda ekleyebilirsiniz ama eklendiktenden sonra mutlaka sisteme maillerin oturumlarını manuel olarak panelden giriş yapılması gerekmektedir kullanılan mailleri başka işlemler için dinlendirme yaparak sıstemden hesabın cookielerini yenilemeniz için bir bölüm mevcut mail sağlık durumu alanından yenileme ederek hesapları tekrar kullanabilirsiniz hesapları grupsal olarak seviyesel olarak panet olarak ayarlama imkanı mevcut Aşağıda sizin sorduğunuz bir kaç bölümün anlık yeni güncellenmiş hallerini ekledım hocam