cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeteri kadar denetim yok denetimler artsa iş kazaları da azalır tedbir de artar. Ben inşaat yaptırdım adama diyorum ki baret eldiven, ve kemer takmalısınız aldık. Adam diyor ki "yav kim uğraşacak onlarla bu sıcakta ben onları takamam işine geliyorsa" çekiyor resti. Adam da yoktu o zamanlar piyasada Allaha emanet iş yaptık.
Maalesef denetim konusunda haklısınız özellikle bu ekonomik durumda bakanlığın işi de zor, esnafı denetleseler hepsi kapanacak ama işte anladınız... bu cezalar bir süre iş görür ama devamı gelirse ciddi sorunlar çıkar.

şantiyede ceza yazdığı için kaç tane uzman dayak yemiştir. insanlar ucu kendisine dokunursa sorun çıkarır, özellikle sorun çıkaranlar zaten sorunlu kişiler bunlara ceza yazınca yarın daha kötüsünü yapma ihtimalleri yüksek. yani ceza yazdın mı öğrenecek tipler değiller. Bir örnek vereyim;

ceza yiyen maganda eve gidince ailevi sorunlar yaşayabilir, kendine veya çevresindekilere zarar verebilir veya sorunlu olduğu kişilere... şuanda gülüp eğleniyor kişiler ama bu ceza yiyenlerden biri ile otobüste, yolda karşılaşmazlar umarım..