Merhabalar sayın r10 kullanıcıları bugün sizlerle bişi yaplaşmak istedim bir ilişkim vardı o 33 ben 25 yaşlarındaydık o fransada ben türkiyede ama o da türk tabi her şey harika gidiyordu ki onca engele rağmen gayet güzeldik en başında demişti ailem onaylamaz diye
vee vee malesef ailesi beni öğrendi ve dedi gibide iyi karşılanmadı o ailesine bağlı biri biraz 1 haftadır uğraşıyor nerdeyse ama ailesi saolsun pekde güzel gitmedi hiç bi şey ve o ailesinden laf yemekden falan artık iyice bıkdı sürekli yaşanan çatışmalar falan oda kaldıramıyor artık ve sürekli çatışmalar artık onu güçsüz kılıyor ailesi beni istemiyor falan derken bugün onun için daha iyi olucaksa benim artık hayatından cıkmam gerektini falan konuştuk aslında vedalaştık bugün ama bi şekilde konuşmadan edemiyoruz yetmiyormu bu ailelerin bizden istedikleri kim ailesinin istediği 10/10 luk evlat olduda biz battık insanlara beni seçince ailesi ile sorunları olucak onları seçince ben arada kaldı benimde hiç bişi yapamıyor olmam çok kötü
birileri akıl versin ne olucak bu böyle ailelere yaranmak için niye kendimizden feda etmek zorunda kalıyoruz her şeyi onu o kadar kötü bi durumada sokmak istemiyorum tercih konusunda ama bırakıp gitmem gereketiğinin gerçeğide ayrı bi koyuyor mal oldum saatlerdir akıl verin pls