"Tekrar kullanılan içerik" sebebiyle yakın zamanda kanalımın PK kapandı. Sadece bir adet kanalım var. Adsense ile aynı gmail üzerinde. Videolu itirazda bulundum fakat içerik üzerinde yeteri kadar değişiklik yapmadığım söylenerek reddedildi. Yaptığım şey bir çok Youtube kanalı gibi Çinli içerik üreticilerinin videolarına diyalog yazarak eğlenceli videolar ortaya çıkartmaktı. Örnek bir kanal bırakıyorum buraya Örnek Kanal

Bu da Youtube'un gönderdiği bildirimde ne yapmam gerekenlerin yazdığı kısım. Kanalım aşağıdaki 3 maddeye uymuyor mu merak ediyorum. Kabul edilmeme sebebini tahmin edebiliyorum aslında çünkü Youtube kendini bir yerden garantiye almadan iş yapmaz. Sebep : Diğer içerik üreticileri tarafından pek çok kez yüklenmiş içerik! Yani yüzlerce kanal içerisinden seni seçtik.

Neyse Youtubu'un saçmalıklarını bir kenara bırakalım asıl sorum şu. Bu kanalın askıya alınma sorunu çözülmeden başka kanal için YPP'ye başvuru yapamayacağım. Kanalı düzenleyip 90 gün sonra PK başvurusu yapabileceğim.

Bu kanalı böylece bıraksam 90 gün sonra başka bir kanal için başvuru yapabilecek miyim? Bu kanalın sorununu çözmekten kasıt nedir anlamadım.