Merhabalar : Eger dediginiz gibiyse buyuk cesaret turkiyede bu sekilde iceriklere ev sahipligi yapmak veya dolayli yoldan desteklemek.
ULTAHOST 'u bilmeyen var mı ? Adamların kabini var pendc de. T3r0r barındırır, Pishing barındırır ... topluma zararlı siteleri barındırır. Kendi gözümle gördüm böyle 1 firma yok. Firma yetkilisine dedim ama kurum (devlet) yazısı olmadan abuse gelmeden müdahale etmeyiz dediler.
Ben o zaman demiştim, devlet yazısı gelmez bizzat devlet gelir iş işten geçer diye. Genel olarak insanların cihazına çökme gibi bir durum söz konusu olmaz ama sözleşmesi olmayanlar var ise cihazlar şirket bünyesinde kalır geçici bu kural böyledir. Pendc de mal girdisi yok ama fiş var ödeme kaydı var ise biraz uğraştırır ama cihaz alınır. Çok detayına girmeye gerek yok konunun ama beni dikkate almayıp bu mesajlarımı görüyorlarsa bundan sonraki hayatarında da çalışanlarına serverlardan parça çaldıkları gibi hırsızlık yapmamalarını, insanların haklarını eksik vermemeleri gerektiğini ve fazla fatura yazıp milletin hakkına girmemelerini öneririm.