umutbayraktar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir projemde youtubeden kullanıcının arattığı müziği bulup stream veriyorum ama sürekli rate limit sorunları olduğu için youtube tarafında stream kullanamıyorum buna bir çözüm arıyorum. Yada uygun fiyata müzik lisansı alabileceğimiz yerler varsa global çapta lisan ile dağıtım yapan biryer arıyorum

Projeniz küçük çaplı ise müzikleri tekrar tekrar alıp stream etmek yerine s3'e kayıt edin. Dediğiniz gibi bir proxy hizmeti satın alın (webshare vb. çalışıyor diye biliyorum)

2022 den sonra limitleri günlük 10 bin kota ile sınırlandırdılar diye biliyorum. 2022 öncesi oluşturulmuş projelerde limit 1 milyon olması gerekiyor. (Burada bahsedilen kota'nın maliyeti yaptığınız işleme göre değişiyor)

Yasal olarak yapmak istiyorsanız ilk seçenek olarak limit artırma talebinde bulunabilirsiniz; https://support.google.com/youtube/contact/yt_api_form

Satın alım yapmak bence çok maliyetli olur kazanç getirmeyen bir proje için bunun yerine dediğim gibi müzikleri önbelleğe alın veya tamamen kayıt edin bir bucket'a. Spotify, Youtube, Apple music, Deezer, Qobuz haricinde pekte bir seçenek bulunmuyor.