2 Demo adres uzerinde arastirma yapiyorum. Demo varsa iletirseniz sevinirim. Sifirdan tasarim simdilik askıda.
Merhaba. İşletmemiz için Güncel olan, mobil uyumlu bir restaurant teması arıyorum. Piyasada düzgün olanlar hep aylık yada yıllık ödeme sistemli çalşıyor. Bende yıllık ödeme yerine bir kere satın alıp, ömür boyu kullanacagım bir tema arıyorum.
Üyelik sistemi ( SMS doğrulamalı)
Üyeler verdikleri siparişleri takip edip geçmiş siparişleri görebilecek.
Birden fazla adres ekleyebilecek.
Ürün varyant sistemi. 1.5 Porsiyon , Kaşar ekle vb gibi. (Duruma göre fiyat eklenecek)
Ödeme sistemi sadece kapıda ödeme ve Havale eft olacak. Kredi kartı vb şimdilik gerek yok.
Tek tıkla Mobile uygulama olarak kurulabilecek.
Galeri, blog ve rahatça sayfa eklenebilecek.
ve tüm bunları yönetebileceğimiz bir admin sayfası. Özellikle gelen siparişi 80mm termal yazıcı desteği olmalı.
Varmı elinde böyle bir yazılım olan, yada ortalama ne kadar fiyat tutar böyle bir yazılım. Özelden bilgi verirseniz sevinirim.
https://qrkodmenu.com/
QR Menu System, restoranların dijital dönüşümünü kolaylaştıran, tam özellikli bir menü ve sipariş yönetim sistemi.
Çoklu (3) Ürün Modu: Single Restaurant, Demo, SaaS opsiyonu.
1. Single Restaurant (Tek Restoran) Tek restoran için optimize edilmiş Basit ve hızlı kurulum Tüm özellikler aktif 2. Demo Mode Tanıtım ve test için Örnek verilerle dolu Tüm özellikleri gösterir 3. SaaS Mode Çoklu restoran desteği Plan ve paket yönetimi Restoran bazlı izolasyon Temel Özellikler
Adisyon sistemi ödeme modülleri yakında...
QR Kod Menü: Müşteriler masa QR kodunu okutarak menüye erişir
Sipariş Sistemi: Müşteriler doğrudan sipariş verebilir
Personel Yönetimi: Garsonlar siparişleri ve çağrıları yönetir
Admin Paneli: Menü, modüller, kullanıcılar ve analytics yönetimi
Modüler Yapı: 40+ özellik modülü aç/kapa
3 Ürün Modu: Single Restaurant, Demo, SaaS
Bildirim Sistemi: Ses ve görsel bildirimler
Sipariş takibi Garson çağrı sistemi Kalıcı bildirimler
Badge notification'lar
Analytics: Detaylı istatistikler ve raporlar
Tema Yönetimi: Logo, renk, banner özelleştirme
CSV Import/Export: Toplu veri aktarımı
- Backend API
- Gerçek zamanlı bildirimler (WebSocket)
- Mutfak ekranı
- Rezervasyon sistemi
- Sadakat programı
- Framework: React 18, Vite 5
- State Management: Zustand
- Routing: React Router 6
- Node.js