Merhaba. Uzun süredir hem iş hem de bireysel yurtdışı seyahatlerim için booking kullanıyorum. Booking kullanım sıklığına göre ödül kilitleri açıyor ve belirli otellerde indirim/ücretsiz oda yükseltme/ücretsiz kahvaltı gibi kampanyalar sunabiliyor. Aşağıda da bunun detayını görebilirsiniz.

Bu kapsamda kampanya müsaitlik durumu günlük değişmekle beraber şu şekilde teklif sunabilirim :
- Bende gözüken fiyatlara herhangi bir ekleme yapmadan sizinle paylaşabilirim. Tutarı otelde ödeyebilir veya sonraki bir tarihte (otel böyle bir seçenek sunuyor ise) kendi sanal kartınız ile ödeyebilirsiniz. Otel tutarının tarafımdan ödenmesi durumunda (booking cüzdan ile ödemesi var ise) %2 indirim yapabilirim.
- Kampanya müsaitlik durumuna göre toplam konaklama tutarınızın %5 ini cashback yapabilirim (konaklama sonrası) (maksimum 60 euroya kadar)(yukarıdaki kampanya ile birleşebilir).
- Bunların tamamen dışında, kendi hesabınız ile rezervasyon yaparken size vereceğim kodu ilgili alana girerek konaklamadan 15 gün sonra hesabınıza %10 cashback alabilirsiniz (maksimum 100 euroya kadar). Bu kodun ücreti 500 TL dir.

-----------------------------------------------------------------------

Örnekle açıklamak istiyorum iyice anlaşılması için.

Kendiniz otel baktınız, 1100 euro. Aynı otele ben baktım 1000 euro.
Eğer ben ödersem, cebinizden 980 euro çıktı.
Ayrıca %5 cashback aldınız. 49 euro.
Size toplam maliyet 931 euro.
+ duruma göre ücretsiz kahvaltı / oda yükseltme (dağ manzaralı aldınız, deniz manzaralı oldu / standart aldınız, balkonlu oldu gibi) ihtimali

Kupon satın aldınız. 1100 euro ödediniz. Konaklama sonrası başka otel rezervasyonunda kullanabileceğiniz 100 euro cashback geldi.
Size toplam maliyet 1000 euro + 500 TL.

Sadece kod istiyorsanız buradan mesaj yolu ile veya pm den ulaşabilirsiniz. Otel rezervasyonu düşünüyorsanız aşağıdaki bilgileri pm den iletirseniz daha hızlı yol alabiliriz.

Gitmek İstediğiniz şehir :
Tarih aralığı :
Kişi sayısı : yetşkin/çocuk
Çocuk var ise yaşı :
İstenen oda sayısı :
Varsa özellikle bakılması istenen otel : (link olarak da ekleyebilirsiniz)

Ankara içi yüz yüze, diğer şehirler için online görüşme ile de bakabiliriz detaylara. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.