🌟 Uygulamanın Öne Çıkan Bazı Özellikleri:

• 🪙 Canlı Yastık Altı Takibi (Çift API): Çekmecedeki çeyrek altınınız veya cüzdandaki euronuz canlı piyasada ne kadar? Uygulama Truncgil ve Goldpara API'leri üzerinden (yedekli sistemle) saniyelik güncel kurları çeker ve varlıklarınızı anlık hesaplar.
  • ⚖️ Gerçek Net Servetiniz: Sadece kasanızdaki parayı değil, sisteme eklediğiniz "Kredi Kartı, Ev Kredisi" gibi borçları da hesaba katarak cebinizdeki Gerçek Net Serveti ortaya çıkarır.
  • 💵 Dolar / Enflasyon Metresi: "Altın aldım TL bazında kârdayım" diyoruz ama parayı o gün dolarda tutsak daha mı kârlıydık? Uygulama arka planda bu maliyeti hesaplar ve size gerçek getirinizi söyler.
  • 🗂️ Zula ve Kasa Mantığı: Dilediğiniz kadar alt kasa oluşturabilirsiniz. "Hanımın Zulası", "Araba Fonu", "Tatil Birikimi" gibi hesapları ayırıp, hepsini tek bir aile portföyünde görebilirsiniz.
  • 🏆 Oyunlaştırma (Rozetler): Birikim yapmayı sıkıcı olmaktan çıkardım. Sistem portföyünüzü analiz eder; hiç borcunuz yoksa "🛡️ Huzurlu Kasa", kasanın yarısı altınsa "🪙 Altın Boğası", 100 bin TL barajını geçince "🚀 100K Kulübü" gibi rozetlerin kilitlerini açar.
  • 🧮 Çapraz Kur Çevirici: "100 Euro satsam kaç Gram Altın alırım?" hesabını anında yapan pratik hesap makinesi.
Demo : https://hanem-app-evolesoft.streamlit.app/
username : demo
şifre : demo123

uygulamayı vakit kaldıkça boş zamanlarımda yapıyorum aklıma özellik gelmediği için apk olarak yapmaya başladım sizce başka ne ekleyebilirim