brkyakdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar dostlarım hepinize güzel bir hafta dilerim. Bu zamana kadar hayatımı kilolu sürdürdüm. 185 kilolara kadar çıktım. Tüp mide ameliyatı olarak 5 ayda 185 kilodan 112 kiloya düştüm ve bedenim baya değişti. Bu zamana kadar kilodan ötürü kız arkadaşım olmadı. Zaten kiloda özgüveni kaybettirdiği için kızlarla iletişim kurmakta zorlanırdım. Kilo vermemle beraber özgüvenim yerine geldi. Her neyse 1-2 hafta önce yeni tüp mide ameliyatı olmuş bir bayan instadan beni takip etti. Bende onu takibe aldım. Takibe aldıktan bir kaç gün sonra ilk mesajı kız ameliyattan memnunmusun diyerekten attı. Oradan bi muhabbetimiz oldu. Ben izmirde oturuyorum o istanbulda. Ben 29 o 28 yaşında. Dün bana “seninle konuşmak bana iyi geliyor” falan dedi. Daha sonra istanbula gelsene sana kahve ısmarlarım falan dedi. Ben zaten tuttuğum takımın maçları gereği maçlara çok sık giderim bunuda biliyor söylemiştim.

Çok fazla ümit ederek gitmiyorum zaten ama sizce gitmelimiyim ? Gidersem yarın gideceğim. Belki erken ama bu hafta yıllık izindeyim. Ve izin sayım az kaldı. Belki 2-3 ay konuşmayı ilerletip kahve işini sonra yapmak daha mantıklı ama iznimin az olması sebebiyle 2-3 ay sonra tekrar izin alma durumum yok. Kalan iznimi yıl sonuna kadar idare etmem lazım. O yüzden bu hafta hazır izinliyken gitme düşüncem var. Forumda bu yollardan geçmiş benden daha tecrübeli büyüklerimin, kardeşlerimin nacizhane düşüncelerini ve fikirlerini öğrenmek isterim Saygılar
Bu işler beklemeye/bekletmeye gelmez 👌😅