Yasoski adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuzenimin eniştesinde var, çok kaba kulağı terletiyor ağrıtıyıor ağır vs demişti hocam siz öyle sorunlar yaşamadınız mı?
Ses kalitesi olarak nasıl oyun ve müzik olarak vs diğer kullandıklarınıza göre iyi mi?
Hocam şimdi ben size hiç ağrıtmıyor diyemem, dersem de yalan atmış olurum. Çok uzun süre kullanımda sonuç olarak kulak üstü bir kulaklık olduğu için ağrı yapar. Bu bugün hangi kulaklığı kullanırsanız kullanın yapacaktır.
Terleme gibi bir problemle karşılaşmadım kişisel bir şey olabilir. (Bu konuya dip not düşmek isterim. Yaz aylarında çok çok uzun süreler kulağınızda duracaksa doğal olarak hava almadığından dolayı bu sorunla karşılaşma ihtimaliniz var. Padlerini değiştirerek bu sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.)

Ses kalitesi gayet güzel. LogiHUB üzerinden kendinizde ayarlayabiliyorsunuz. (Bas, tiz vs.)
FPS oyunlarda beni üzmedi, aksine artı sağladı. Film ve müziklerde de keza öyle.
Mikrofon ile işiniz varsa o konuda bir şey söyleyemem ben harici mikrofon kullanıyorum daha mikrofonunu takıp hiç denemedim.

Bu söylediklerim tamamen kendi kullanımlarıma dayanmaktadır. Başka kişi/lerde farklılık gösterebilir.