vanilla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar özel sağlık sigortası yaptırılmalı mı sizce fiyatları ne kadar ücretsiz check up yaptırma gibi haklarımız falan var mı acaba
Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugün bende bu konuyu araştırmaya başladım, eşim için yaptıracağım doğumda vs çok desteği oluyormuş eşimin iş yerindeki müdür eşine yaptırmı 54 bin vermiş özel sağlık sigortasının çok paketi var hocam ayakta tedavi, yatarak tedavi, ayakta tedavi limiti, yatarak tedavi limiti vs gibi çok kapsamlı, ekonomik şekilde genelde kapsamlı paketler 35-70bin arası ama bunları kulaktan dolma bilgilerle söylüyorum iş yerinde de bir abimiz yaptırmış eşi doğum yaptı iyi ki yaptırmışım dedi oda bu civarlara yaptırmış ama paket paket değişiyor dedi bakalım bende araştırıyorum
Bende önümüzde ki ay eşime yaptırmayı düşünüyorum ,sordum çok mantıklı check up falan da veriyorlarmış
Ek olarakta doğum vs dediğiniz için şöyle bir bilgi biliyorum tabii ki paket içeriğine göre değişebilir fakat çocuğunuzun doğumundan 18 yaşına kadar aynı firmada özel sağlık sigortası yaptırırsanız 18 inden sonra ömür boyu özel sağlık sigortalı oluyormuş sigorta şirketi tüm masrafları üstleniyor

(Nedeni ise 18 yaşına kadar ben bütün hastalıklarını geçmişini her şeyini biliyorum bundan sonrası benim sorumluluğumdadır gibi mantık ile devam ediyormuş)