Ferhatstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhabalar dostlar.
Direkt konuya gireceğim.
Ben mykdan ısıtma doğalgaz gaz yakıcı cihaz servis personeli seviye 4 yetkili bir kombi tamir bakım ustasıyım.
Bunun dışında sertifikasız olarak kombi montajı, doğalgaz tesisatları ve kalorifer tesisatları, petek temizliği ustasıyım.
bu işlerim babamdan dolayı biliyorum 13 yasımdan beri öğrendim. ama hiç bir zaman işe girmedim. babamlaydım.
bunların dısında da 7 yıllık sosyal medya geçmişim bulunuyor.
Dostlar ben uzun süredir yurt dışına çıkmayı planlıyorum. ( almanya, hollanda, ingiltere, kanada, fransa, avusturya vb )
ve nereden başlayacağımı bilmiyorum eğer en ufak bile bilginiz var ise lütfen belirtirseniz çok sevinirim.
Ne yapmam gerekiyor? ne gibi adımlar atmalıyım? şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba

MYK belgeleri ile ilgili merak ettiğim hususlar var. Bu belgeleri almak ücretli bildiğim kadarıyla. Bu belgelerin önemi nedir ilgi alanına göre herkes almak zorunda mı? MYK belgeleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Mesela seviye 4 demişsiniz seviyeler ne oluyor? Bir de sertifikasız olarak yaptığınız şeylerden bahsetmişsiniz mesela onların sertifikasını neden almadınız veya gerekmiyor mu? Yani özetle bu MYK ile ilgili aydınlatıcı bilgi verirseniz çok güzel olur mesela bahsettiğiniz seviye 4 almak için ne kadar para harcadınız hangi kurslara gittiniz ne bileyim seviye 1 den mi başladınız direkt 4 mü aldınız bu işler nasıl oluyor? Çok teşekkürler
Not: Bu meseleyi merak ediyorum