keystron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel durum iyi değil evet, ASELSAN takipteyim bofa bütün gün maliyeti olan 330.5 ta tutarken yükseldikçe kafaya vurdu, qnb de o ne yapıyorsa aynısını yapıyor ASELSAN bugün kapanışta diğerlerine nispeten iyi kapanıcak gibi.
Az once 15 dakikalik 17:00 verisine bakarmisin xu100 de borsa %1 dusmusken biri bir geldi alim yapti hacimsi ama arttirdi can suyu oldu.
ABD borsasi acildiginda oldu abd borsasi dustugu icin bence bize biraz gelenler oldu diye tahmin ediyorum bende alip almama konusunda kararsizim cunku kotu haberler cok etkiliyor yalniz sana bir bilg veriyim hani bu borsa dusmutuya selale gibi getkim dusmuyor yani bir seviyede kaliyo 16:50 altina savas basladigin dustugunu gormedim ordan ivmelenmisti buyuk para ile girecek olursam %8 stoip koyup petkim beklerim su an sahol alacaktim bayada dusmustu bu can suyu fiyati arttirdi su an makul gormuyorum yarin ne olur hafta sonu savas birde bugun abd borsasi kirzi kapars ayarin bizideetkiler bir petkimi seviyorum. 17:70 acilis miktarina kadar dusu almadim benim amacim aytirim gelirse birkac kar atmasi piyangoi bileti gibi hani hergun %5 degilde 1 kerede kasa hocam alsam mi almasammi cumami alsam bilemedim dusmuyor aslinda girilebilir. sahol cok dusmustu almadim thy giris olmadi baktigim kadariyla.

aselsana bakltim 311.5 en fazla islem hacmi olan alan.
9 marta 318.75 ancak gormus buyuk dususte. Aselsans aglam ggozukuyorda 5 subatta cok dusus yasamis sebebi ne bilmiyorum