ben kullanıyorum şuan 5. plaktayım akşam 6 ya gecıcem ortalama tedavi süresi sana bağlı 6-12 ay dıyebılırım her hafta değişim ile 37 plak tamamlıcam buda 9 ay demek bu doktoruna bağlı bir durum fiyatlar ben dırek tek cekım 80 vermiştim normalde 90-120k dı şuanda da mınımum 90k dan başlıyor diye düşünüyorum rahatlıkda bırsey yok takıp cıkar yapıyorsun ama bi ağrı oluyor dişinde ve dişine birşey yağıştırıyorlar diş rengınde bellı olmuyoır ama ısırmana bı etkısı var tel kadar zor degıl her plak taktıgında bı agrı oluyor 1 2 gün sonra geçiyor şuan 5. plaktaym ağrısı 3 plaktan sonra daha kısa sürede geçmeye başladı çok sürmüyor diş teli ile kıyaslamaya çok baktım araştırdım açıkçası fıyat olarak arada 30k gıbı bı fark var yormucaksa sızı hem tedavının süresi açısından hemde edinilen şikayetler baz alındığında bin kat daha iyi tel taktıran insanda genelde yara bere cok oluyor temızlemesı zor oluyor plakta oyle yok bıraz tukuruk bırıkıyor sararma oluyor sadece oda ben sadece suyla yıkıyorum ondan yanı yoksa mesela gunde 3 kere cıkardın 3 kere diş fırcası ıle yıkamak yerıne enson yemegını yiyip bi diş macunu ile fırçalasan sararmada olmaz dıye dusunuyorum aynı zamanda kendıme ben yemek başı 30 dk süre belirledim ekstra cıkadabılıyor veya keyfe baglı bısılerde yıyebılıyorum ama maksımum gün içi 2.5 3 saati geçmemiştir zaten minimum 20-22 saat takılı kalması gerekıyor başka soru varsa cevaplayabilirim
fıyatlar sana baglı oluyor 3 paket vardı hocam kolay orta zor dıye benım en ust paket alt ust oldugu ıcın cok verdim gidip sorman daha ıyı hisar avrupa dişte istanbul umranıyede oluyorum ben ıstersenız bı görüşün şeniz hoca ile
çok teşekkür ederim hocam bende sadece en önde altı üstlü çok az çarpıklık var 90k diyince bir korktum acıkcası

sizinki en zorlu paketmis ama