AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
16 aralık 2025 tarihinde annemi sebebi belli olmayan bir şekilde aniden kaybettim.
Hiç bir rahatsızlığı yoktu, gece beni uyandırdı ve konuşurken ellerimde vefat etti.
Seneler boyunca anneme bir şey olur korkusuyla evden dahi çıkmamıştım. 16 aralık tarihinde hiç bir şey yapamadım ve onu kurtaramadım.
2008 yılında babamın vefatından sonra annem bana hem annelik hemde babalık yaptı. Yemedi yedirdi, giymedi giydirdi.
Bir annenin bir babanın yapması gereken her şeyin 10 katını tek başına yaptı.
Annemle hayallerimiz ve yapacaklarımız vardı. Hepsi yarım kaldı... Bundan sonrada ne yapacağımı hiç bilmiyorum...
Halen ablamgildeyim ve eve gitmeye korkuyorum. Sabahtan işe gidip gece geliyorum ve uyuyorum. İşe gitmediğim günlerde hep yatıyorum.
3 aydır gözümden yaş eksik olmadı ve onsuz yapamıyorum. Nasıl olacak nasıl alışılacak hiç bilmiyorum.
Anlatacak çok şeyim var ama anlatamıyorum. Bazen 2-3 kelime etmeden günü bitiriyorum, sadece üzülüyorum, bunalıyorum.
Her şey için teşekkür ederim canım annem.

3 ay sonra ilk kez bilgisayarı açtım ve bu konuyu açma gereksinimi duydum.
Çünkü 3 aydır hemen hemen tanımadığım kişiler tarafından mesajlar geliyor. Hocam neredesin? Nasılsın? Bir sorunmu var şeklinde.
Hepinizden Allah razı olsun, bu kadar fazla kişiye ulaştığımı hiç bilmiyordum.
Allah rahmet eylesin hocam başınız sağolsun 😥