Ortalama maliyet görünür evet, mesela Bofa 1.4 milyar TL net alım yapmış dün ASELSAN 330.4719 ortalama maliyetlenmiş. 470 milyon TL net alım EREGL almış ortalama maliyet 29.2928 Tl. Tabii ki sadece bofa alım yaptı diye siz de yapmayın, takas analizi, derinlik nedir gidip öğrenin hocam kesinlikle.
tsk ederim bu arada devrim akyil petkimi oenrmisti cok panik yaptim alinca cok terste kaldim ama yanlis fiyattan almistim 19.40 almistim 1 gun once videosunu izlesem cok iyi kar ederdim.
Bunu neden soyledim olmus esek derlerya daha dibe gitmez yatirim icin 17;70 yakalarsma alkirim sabah acmis ama alamadim. Birda sahol dusunuyorum defter degerine gore ama iste halk bank davasi falan var. BU gunu bekleyip yarin alinailir gibi geliyor bilemiyorum. Simdi bu kapanis almazsin ABD yesil yakar gece sonra bu fiyattan alamazsin kapanista alsan acaba diyorum halk bank davasi problem cikarirsa diger bankalari etkiler mi bu 2 senedi dusunuyorum orta vade ama bakalim. Parami tl ceviremedigim icin dunku %5 i yakalayamamistim
Bu arada bugun ABD borsasi yikilabilir gibi geliyor yikilirsa cumada bizim boirsa yikilir cok egriltide duruyor.
1 kere petrol dusunce gaz almisti sonra o gaz dune yetmemisti