hocam tsk ederim haklisin o durumda var peki nereden kotnrol edebilirim fintables ne vardi
alternatifleri ucretlileri ve hangisi en iyi bana bilgilendirme yapabilirmisin.
Iddaa ile kiyaslamam su anlamda bilinmezlik daha az. Senin bahsettigin para takibi guzel.
Bana detayli bir cev ap atarsan sevinirim.
Tradinviewda bu varmi veya hangi kaynalar guzel ucretli ucret vs tsk ederim
Bu arada guizeller cevaplar icin herkese tesekkur ederim
Baris soydan mesela hep video cekior alis satislari paylasiyordu veiyi nerden aliyorlar bilmiyorum
Öncelikle rica ederim ve diğer yatırım sevenlerden de görüş bekliyorum. R10 borsa yatırım kısmı zayıf bence de, alternatif çok İş Bankası müşterisi iseniz orda var. Midas kullanıyorsan orda da var ama ücreti aylık 1200tl gibi bir şeydi, muhtemelen en ucuz iş bankasıdır(İş bankasının PİTE paketi 290tl hocam daha ucuzu varsa Ziraat bankasıdır muhtemelen). Google'da AKD verisi yazıp en ucuz üyelik veren siteye/uygulamaya kayıt olsanız yeterli. Ücretsiz için seçenek az Twitter ya da telegramda borsa kanallarında var. AKD verisi TradingViewde standart grafiklerde olmaz hocam, orası daha çok teknik çizim (Fibo, RSI vb.) yeridir. Ama AKD ile birleştirirsen tadından yenmez. Haber takip için investing/ finanscepteyle de haber takip yapabilirsin ayrıca borsanın en temiz bilgi alabileceğin yeri KAP.