Roborock Qrevo L almıştım 30.000 TL'ye ve ilk zamanlar güzeldi temizliyor ediyor vs. ama sonradan insan sıkılıyor hocam. Mesela mutfağı paspaslasın süpürsün diye gönderiyorum, göndermeden önce sandalyeleri masaya kaldırıyorum, yolunda engel varsa onları kaldırıyorum. Bunları yapacaksam zaten büyük süpürge ile süpürürüm ben. Kaldırmasak bu sefer tam olarak yapamıyor yani çevresinden dolaşıyor temizliyor ama ayağın olduğu yerde bişey varsa olmuyor o da göze batıyor.
Aura clean max aldım bundan bi kaç ay önce 60.000 TL'ye, ondan beri robot süpürgeyi sadece kediler oyalansın diye sağa sola gönderiyorum. Üstüne bir de çıngıraklı top bağladım. Gerçekten temizlik istiyorsanız aura clean max ürününü bi araştırın derim. 6 7 yıldır kullanıyorduk aile evinde, evlenince kendi evime de aldım, diğer süpürgelere nazaran çok apayrı seviyede.
Yani robot süpürge başta çok cazip, gidiyor kendisi temizliyor, paspaslarını yıkıyor, zamanlayabiliyorsun vs. vs. ama pratikte çokta temizlemiş olmuyor evi. Sadece kabasını alıyor diyebiliriz. Kendim dahil çevremde robot süpürge kullanan herkes başlarda sürekli kullanıp sonradan hiç kullanmıyorlar.