Başarılarınızın devamını dilerim. Sonuna kadar okudum tüm özellikleri ve detayları düşünmüşsünüz. Umarım muvaffak olursunuz.
Ayrıca açık kaynak kodlu bir yapıda mı? PHP sürüm desteği nedir?
Açık kaynak olması mümkün değil, çünkü geliştirilebilecek bir kısım kalmadı ve ciddi emek verdim dolayısıyla,üç beş değişiklik yaparak birilerinin emeğim üzerinden rakibim olmasını istemezdim ama elbetteki PHP ve wordpress sürümlerine göre sabit bir güncelleme servisi mevcut,enterprise seviyesinde bir eklenti zaten, şahsım aynı zamanda envato ve themeforest üzerinde aktif satış yapıyorum, ekseri yurtdışı ve yurtiçi hepsine hitap edecek,tema ve eklentiler ile,lakin ülkemizde bir eksiklik olduğunu fark ettim,ya doğru düzgün entegrasyon eklentisi yok,tüm olan ürün göndermek, dolayısı ile API endpointlerin müsade ettiği her modülü düşünerek,her detayı aktif halde yazdım ve PHP 7.4 ve üzeri wordpress 6+ uyumludur.
Hatırınız ve seviyeyi anlamanız,neden kaynak kod olma ihtimali yok,biraz daha fikir sahibi olmanız açısından şuraya birkaç mobil ux ekran görüntüleri bırakmak isterim, ayrıca ekranlarda gördüğünüz tüm ingilizce kısımlar Türkçe çevirilmiş haldedir ve istenilen dile po pot mo ile çeviriye hazır haldedir,hardcode string içermez ve rate limitlere kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş,oldukça hafif ve hızlı çalışan bir eklentidir. Aşağıda göreceğiniz ekranlar eklentinin sadece tek sayfası (ilk tabdır), Ajax kullanılmış olup,bir çok özellik ve güncelleme sayfa yenilemesine ihtiyaç duymadan gerçekleşir. Eklenti menüsünde gördüğünüz eşleştirme,webhook,olaylar vesaire gibi ekranlar ekran görüntülerinde yok,ama sanırım herşeyi buraya eklesek,konuyu kapatırdı adminler ,işin kısası,eklenti envato kalitesindedir