Hocam ben de aşağı yukarı 4 yıldır buradayım ilk zamanlar 50 tl bile kazansam acayip mutlu oluyordum şimdi bir projeye teklif verirken insan 2 kere düşünüyor çünkü senin vereceğin işe başkası yapay zekayla ya da başka yollarla daha hızlı ve çok daha ucuza fiyat çekebiliyor
2 bin liralık işe 500 lira diyen var alıcı da o an işi gördürmek için ona gidiyor ama işin başka bir tarafı da var forumda açılan konularda da görüyoruz yapay zeka çoğu zaman benzer mantıkta işler çıkarıyor hep aynı kod yapısına yakın gidiyor anlık duruma göre düşünme düzenleme ince ayar yapma tarafında hala çok eksik kalıyor hatta son 2 aydır bana yapay zekaya yaptırılmış site ve programları toparlatmak düzenletmek için gelen çok oldu ilk başta kolay ve ucuz diye gidiyorlar ama bir yerden sonra yine dönüp insan eli arıyorlar büyük firmalarda da aslında durum çok farklı değil dışarıdan bakınca her şeyi ai yapıyor gibi gösteriyorlar ama arka planda yine ciddi insan gücü var bence yapay zekayı biraz fazla yanlış yorumladık tamamen yerine geçen bir şey gibi baktık ama şu an daha çok yardımcı bir araç o yüzden heves konusu bence sadece sende değil sektörün genelinde böyle bir yorgunluk var