Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyeliğini sildiren kullanıcı tamamen haksız üyeleri ve moderatörleri yanıltıyor iade istenilince iade etmeye yanaşmıyor.

Kullanıcı Google harita işi yapıyor örnek vereceğim fakat alakasız olacak masaj salonu için Google harita oluşturma işi alıyor fakat bunun onaylanmayacağını tabiki önceden biliyor sonra dernek gibi Google haritası oluşturuyor. Müşteri böyle istememiştik iade edin dediği zaman iade yok diyor. Dernek için zaten herkes ücretsiz olarak Google Maps açabiliyor neden para versin adam?

Hem insanların binlerce lira parasını alıyor hemde iade yapmamak için moderatörlere baskı yaparak manipüle etmeye çalışıyor.

Edit: Kullanıcı 5 dakika geçmedi üyeliğini geri açtırmak istediğini hatalı olduğunu yazarak bize ulaştı. Bu insanları anlamak gerçekten çok zor. Çelik gibi sabrım var fakat Allah bize sabır versin..
Dün moderatöre soru Sor kısmında konu açtım,durduk yere konumu görüp özelden yazdı,bende kendisi başta yönetici mi acaba diye düşünüp soru sordum ve aldığım cevap ortada,kesinlikle sorunlu biris ve mesajı report etmiştim ancak işlem yapılmadı sanırım...
Alttaki mesajlar çok daha felaket,ciddi anlamda ruhsal problemlerinin olduğunu düşünüyorum...

Klasik,Google ile ilgili harita - yorum işi yapan birisini görünce 5 kere düşünmek lazım iş yapmadan önce...