Ferhatstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhabalar dostlar.
Direkt konuya gireceğim.
Ben mykdan ısıtma doğalgaz gaz yakıcı cihaz servis personeli seviye 4 yetkili bir kombi tamir bakım ustasıyım.
Bunun dışında sertifikasız olarak kombi montajı, doğalgaz tesisatları ve kalorifer tesisatları, petek temizliği ustasıyım.
bu işlerim babamdan dolayı biliyorum 13 yasımdan beri öğrendim. ama hiç bir zaman işe girmedim. babamlaydım.
bunların dısında da 7 yıllık sosyal medya geçmişim bulunuyor.
Dostlar ben uzun süredir yurt dışına çıkmayı planlıyorum. ( almanya, hollanda, ingiltere, kanada, fransa, avusturya vb )
ve nereden başlayacağımı bilmiyorum eğer en ufak bile bilginiz var ise lütfen belirtirseniz çok sevinirim.
Ne yapmam gerekiyor? ne gibi adımlar atmalıyım? şimdiden çok teşekkür ederim.
Ferhatstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyunlar ve diziler sayesinde a2 oldu aksanlı birini anlayabiliyorum kendimi anlatabiliyorum ama yinede geliştirmem gerekiyor
Karar sizin ama bence önce vizesiz gidebildiğiniz herhangi birkaç ülkeye tatil amaçlı gezi yapın. (İlla avrupa olması gerekmez) Türkiyeden çok daha kötü durumda olan onlarca ülkeyi gözlerinizle göreceksiniz (Ki ben avrupanında aynı olduğunu düşünüyorum) Birkaç tane ülke hariç Çoğu Türkiye ile yarışamaz bile.
Ama euro kazanacağım , Orada para yemeyeceğim akrabalarım var , kendime güveniyorum diyorsanız olabilir tabi.
Ama eğer tek başınıza gitmeyi düşünüyorsanız A2 seviye ingilizce ile (ki bilselerde ingilizce konuşmazlar) çok zorlanırsınız iyi düşünün derim.