Merhaba dostlar olayı kısaca özet geçeceğim

Eşimle 06.02.2026 tarihinde bi kurumsal mağazadan bir yemek masası beğenip aldık parasının tamamını 36.230 tl havale olarak dedikleri ibana gönderdim ramazanın en geç ikinci haftasında gelmiş olacak diye anlaştık ki defalarca sordum okey dediler 2. Haftanın sonlarında masa gelmedi her arayışımızda şu gün bu gün diye oyaladılar tekrar mağazaya gittim iade istediğimi söyledim 27.02.2026 tarihinde iade için benim kartımın önlü arkalı fotoğrafını çektiler defalarca ne alaka olduğunu sordum doğrulamak için bunu yapmamız gerekiyor dendi anlam veremedim onayladım sonra kartın içini boşalttım bana 5-6 gün içinde parayı iade edeceklerini söylediler bugün 9.03.2026 yarın tekrar mağazaya giderek açık açık kavga çıkartmayı düşünüyorum cimere 06.03.2026 tarihinde yazdım ama daha açılmadı bile başvuru şimdi ben yarın gidip param gelmeden çıkmıyorum burdan vs diyeceğim en son raddede polis çağırma hakkım varmı polis gelince ne diyeceğim açık açık oyalanıyorum yada dolandırıldım resmen dalga geçiyorlar ve bu zoruma gidiyor ne yapmalıyım