Bu konularda çok bilgim yok ve yardımcı olacak kimsede pek yok.
Geçen petrolden çıkarken sabırsız biri tarafından sağ arkadan çarpmayla kaza yaşandı. Tutanak vs tutuldu ve 50/50 kusurlu bulundum sigortacım tarafından bu konuyla ilgili süreçte hiçbir bilgi paylaşılmadı açıkcası bende nereden öğreneceğimi bilmiyodum 3 gün önce KOMİSYON OYBİRLİĞİ ONAYINDAN geçmiş bugun arayan dolandırıcılar tarafından öğrendim dosyam hakkında bilgi verdiler. Karara itiraz etmek istedim çünkü sanırım 50/50 iken değer kaybı alamıyorum sigortacıyı aradım ben sadece poliçe keserim yapamam dedi , nasıl yapılacağı hakkında 0 bilgiyle Sigorta Tahkim Komisyonuna Chatgpt yardımıyla başvuruyordum ki son adımda tekrar "Başvurunuzu oluşturabilmek için lütfen Uyuşmazlığa ilişkin sigorta şirketine yazılan müracaat yazısı yükleyin." hatası sebebinden devam edemedim. Umarım süreci doğru anlatabilmişimdir kaza gününden beri resmen tek başıma ilerliyorum ne yapmam gerekli nasıl yol izlemeliyim ve sigorta şirketinin bu tutumu doğru mudur bu kadar baştan savma sürecin bir parçası mı bilgi sahibi olmak isterim.