AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam adamın neredeyse her konu popüler de üstelik onunla alay edenler bu konuları popüler hale getiriyor, bu denli popüler olan ve sürekli göz önünde bulunan bir kullanıcıyı nasıl ve ne şekiller de yönetim ekibi göremiyor ya da farkına varamıyor? Hocam her şekil de ve koşul da yönetim buna izin veriyor bu kadar basit.

Biz sadece açtığı konuları popülere çıkarmayalım, olsun bitsin.

Zaten bir kaç güne ban yer her halde, nedeni ise; Coşkun Bey özel olarak kişi den "Zengin ettiğine dair.." kanıt istemiş, eee.. Veremeyeceğine göre düz banned!! Bundan sonrakileri asıl popüler yapmayalım.

Bundan sonrakiler.. Kritik bu arada, gelecekte de daima bu tarz kullanıcılar olacak, geçmişte de oldu.
''Hocam her şekil de ve koşul da yönetim buna izin veriyor bu kadar basit. '' bu kısma katılmıyorum. Diğer kısımlarda sizinle aynı fikirdeyim. Bu tip insanlar hayatın her yerinde olacak ve aynı tepkiyi vereceğimi düşünüyorum. Örneğin;hayatımda böyle boş konuşan bana faydası olmayan kişiyi engelleyip geçiyorum;her türlü sosyal medyada görmezden geliyorum yani engelliyorum ve onunla ilgili hiçbir bilginin bana gelmemesini sağlıyorum.
Kişinin 73 ceza puanı var. Sürekli aynı konuları açıyor ve banlanıp geri dönüyor. Yani eleman laftan da anlamıyor. Yüksek ihtimalle farklı farklı moderatör arkadaşlar banladığı için bu zamana kadar banlanmadan kalabildi. Ticaret konusu dışında da birçok şeyi ihmal ediyor. Bir moderatör arkadaş ''son uyarı'' diye sert bir uyarı yayınladıktan yarım saat sonra da konu açtığını gördüm.