29bin TL'si sadece faiz
@GalipErdem;
Bu borç tutarı nedir , sağlık hizmeti almıyorum almadan evde dururken borç batağına giriyoruz çalışmayan birisi nasıl ödesin bunca borcu ne saçma bir sistemdir bu.
Buna yapılandırma ya da taksitlendirme var mı? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim buna artık bir çözüm bulmanın vakti geldi.
SGK'ya gidip taksitlendirme yaptırabilir miyim? ya da faizlerde düzenleme gibi aylık 1981 TL para biniyor üstüne komedi gibi..
Herkesin GSS konusunda farklı görüşü olabilir, saygı duyuyorum. Kurum personeli olduğum için Kurumu savunuyormuşum gibi izlenim yaratmamak adına baştan açıklama gereği duydum. Dünyadaki sağlık sistemleriyle kıyaslanıldığında GSS, vatandaş için makul bir uygulama. Zaten çalışanlar, öğrenciler, Kurumdan aylık alanlar GSS primi ödemiyor. Yalnızca belirli yaşı geçen ve çalışmayan kişilerden alınıyor. Hastane ücretleri çok yüksek. Bu tutar SGK tarafından ödeniyor. Yani Allah korusun kanser olsanız milyonlarca liralık tedaviyi ve ilaçları ücretsiz olarak alabileceksiniz.
Enflasyonist dönemdeki gecikme faizi ve gecikme zammı da makul. Bu benim görüşümdür. Etiketlediğiniz için cevap verme gereği duydum.
Maddi durumunuz iyi değilse (şartları taşımanız halinde) gelir testi yaptırarak 60 C-1 kapsamında prim ödemezsiniz.
Hayırlı günler.