Çekiliş sonuçlanmıştır.
Kazananlar
1. @facebookum
2. @KatzeCreative
3. @Adanada
4. @vezirhan55
5. @WbF
Çekiliş sonucunuzu
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/7Urqq6Xq1773654656 bağlantısı üzerinden paylaşabilirsiniz.
Kazanan kişiler seçimlerini özel mesaj yoluyla iletebilir.
Merhaba r10 Ailesi,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve "Faceless" (Yüzsüz) kanal otomasyonu için A'dan Z'ye her detayı düşündüğüm
Tam Otomatik YouTube Video Üretici Botumun gücünü kutlamak ve forumdaki arkadaşlara fayda sağlamak adına bir çekiliş yapıyorum!
Çekilişi kazanan
5 şanslı kişiye, belirledikleri veya benim önereceğim bir kategoride, kanalına direkt yüklemeye hazır, tam profesyonel bir YouTube (Yatay) veya Shorts (Dikey) videosu üreteceğim.
🎬 Kazanacağınız Videonun Özellikleri (Botun Yetenekleri)
Size teslim edeceğim video, sıradan yapay zeka videoları gibi olmayacak. Botumun özellikleri sayesinde şu kalitede bir video teslim alacaksınız:
- Özgün ve Dikkat Çekici Senaryo: Groq API (Llama-3) ile yazılmış, YouTube izlenme metriklerine uygun, izleyiciyi sıkmayan özel bir metin.
- Sinematik ve Kaliteli Görseller: Sahneler için özel olarak üretilmiş 8K, photorealistic veya belirlediğiniz stildeki görseller.
- Profesyonel ve Doğal Seslendirme (TTS): Asla robotik durmayan kendi sesinizle üretilmiş seslendirme.
- Akıcı Montaj ve Ken Burns Efektleri: Görsellere uygulanan otomatik pan/zoom hareketleri ve sahneler arası crossfade geçişler.
(Kısacası arkanıza yaslanacaksınız, ben botuma tek tıkla komut vereceğim ve size hit almaya hazır profesyonel bir video teslim edeceğim!) Les Secrets de lAtlantide Une Exploration des Frontières de lInconnu Bilim Kurgu Filmlerindeki Teknoloji Gerçek Olsaydı Ne Olurdu İmparatorlukların Mirası Çöküşün Ardındaki Sırlar Unveiling the Enigma of the Phaistos Discs Hidden Language Beyond the Prism Unraveling the Mysterious Threads of Synesthetic Perc Zamanın Ötesinde Zamanda Yolculuğun İmkansızlıkları Die verborgenen Muster der Freimaurer Sınava Yolculuk Beynin Sınav Stresini Yenme Sanatı 📌 Çekiliş Şartları
- Bu konuyu beğenmek.
- Konu altına "Katılıyorum" (veya herhangi bir yorum) yazmak.
🏆 Ödül ve Çekiliş Detayları
- Kazanan Sayısı: 5 Kişi (Her birine 1'er adet, istedikleri dilde ve içerikte video üretilecektir.)
- Son Katılım Tarihi: 16.03.2026 Saat: 00:00
- Çekiliş Açıklanma Tarihi: 16.03.2026
Çekiliş, forum kurallarına uygun şekilde r10 çekiliş aracı ile yapılacaktır. Kazanan arkadaşlara şimdiden bol hitli, bol kazançlı içerikler dilerim!
Herkese bol şans! 🍀