xsedat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaha,
hesap sahibi pubg mobile hesabına girsin, destek gibi biryer var oraya tıklasın.
Hesap geçmişi uc harcama + yükleme geçmişi herşey gözükür, iyi forumlar dilerim.
ArasTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
id doğruysa sorun buyuk ihtimalle gecikmedir hocam biraz bekleyin yine gelmezse siparislerimden geri bildirim acin sorun detayina hesaba yatmadigini yazin çdeme kismine de dekont ekran goruntusu banka dekontu ne varsa ekleyin 24 saat icinde donuyorlar genelde

Nova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Midasta daha önce başımıza geldi, midas ile iletişime geçin binde bir de olsa hata olabiliyor
Hocalarım destek talebi oluşturdum ama midasbuy'dan gelen dönüş mailinde işleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir diyor. Eğer hala sorununuz devam ediyorsa oyun içerisinden destek kısmından sipariş numarası ile başvurabilirsiniz diyor. Bu konuda alıcı arkadaşı bilgilendirdim. Ayrıca ben alıcı arkadaştan ödeme almadan yükleme yapmıştım ve ödeme konusunda bir sıkıntı yok yani ödeme alındı, gelen sms ve midasbuy ekran görüntüleri var. Ayrıca midasbuy da işlem başarılı diyor ama alıcı arkadaş hesabıma geçmedi diyor. Bu durumda ödeme konusu nasıl sonuçlanmalıdır?