Türkiye'de son 10 yılda zaten yetiştirilecek eleman aranmıyor. Her il'e üniversite yapıp üzerine her yıl bir alanda 500-1000 kişi mezun verirsen de olacağı bu

Şahsi fikrimi söylüyorum para lazımsa başka bir iş kovala. Sosyalleşme açısında çalıştığın iş seni geliştirirse bir şekilde yolunu bulabilirsin.

Peşin Edit:

Piyasa genelde Ocak ve Şubat ayında iş yapamadı. Mart'da da Ramazan ayı olduğu için 2026 senesinin ilk 3 ayı neredeyse tüm sektör acı çekti.

Taksiciyle konuşuyorum. Cumartesi günü en iyi zamanımızdı ama iftar olduğu için akşam vakti bile iş olmaz oldu diyor.
Döviz ve Altın bürosuna gidiyorum. birisi piyasa yüksek olduğu için turist yok diyor. Öbürü de ramazan var iş sakin
Esnafsa vatandaşın eskisi gibi ihtiyaç'a alışveriş yapmadığını söylüyor. E birde kiraları yükselen arkadaşlar oldu. Bunlar ne yapacak belli değil

Yurt dışı demişsin bu arada da Almanya'da yüksek lisans okuyan kardeşim var. Oda tüm şirkete CV bırakıyor geri dönüş alamıyor. Almancası idare etse de ingilizcesi var fakat orada da durumlar sıkıntıda