Fenerli arkadaşlara gerçekten sabır diliyorum. Ben Galatasaraylıyım. Geçen gün Juventus maçında anladım Fenerbahçeli olmak hakikaten çok zor. Bir spor eğleniyoruz, heyecanlanıyoruz, vakit Geçiriyoruz VS. Ama sizinki direk kanser sebebi. Maçı izlemedim, ama anladığım kadarı ile Fenerbahçe bildiğimiz gibi.

Bence en büyük hatası Fenerbahçenin, kendini en iyisi görmek. Daha doğrusu Aziz Yıldırımdan sonra gelen koç ve saran ailesinin manipülasyonlarına inanmak. Ben anlamıyorum Fenerbahçe taraftarını. Anlamsız ve körü körüne bir bağlılık var kişilere. Bu yeri geliyor bir futbolcu oluyor, yeri geliyor bir başkan oluyor. Yeri geliyor bir teknik direktör oluyor. Hadi vaktim var yazayım. Ali koçtan başkan olur mu? Gitme sana muhtacım denilecek. Mert hakandan futbolcu olmaz siz komutan kaptan yaptınız. Ismail yüksekden, Aykut kocamanda malzemeci olur, siz her kötü gidişte onlara sarıldınız. Tedesco gibi bir teknik direktör emin olun 50.000 kişilik stadyumdan 2 tane çıkar. Bir Galatasaraylı olarak ne kadar sevmesem de, çok iyi bir Fenerbahçeli olan, vizyon ve otorite sahibi Aziz yıldırımı terlikle kovaladınız ( bence doğru karardı, başarısız olanı göndereceksin) En doğru hareket Mourinho idi. O da sizin şansızlık ve yönetimsel beceriksizliğiniz yüzünden tutmadı.

Bakın bizde Icardi bir ikon. Bizim çehremizi değiştirdi. Sakatlandı, geçmiş olsun, bekledik düzelmedi. Sene sonuna kadar düzelmez ise, teşekkür ederiz, havaalanında 10.000 kişi meşaleler Ile uğurlarız ama göndeririz. 3 sene 3 şampiyonluk, 4. De geliyor. Ama Dursun başkan 1 sene kötü yönetebilir,öbür sene gider. Yani uzun lafın kısası, ne zaman ki takımı taraftar yönetir, o zaman Fenerbahçe başarılı olur.