Arkadaşlar selam, bundan bir kaç ay önce bir müşterime özel 3k gibi bir fiyata bot yapmıştım. Çok da uyguna yaptım botu. İnstagram / tiktok / youtube scraper video alıp sitesine otomatik yüklüyor / yüklediği videoyla beraber botlar sitesinde hesap açıyor / yorum atıyor yorumlarıda yine videoyu nerden çektiyse indirdiyse o videonun yorumlarından alıyor / beğeni sayısını / görüntülenmeyi vs. Ancak arkadaş 2 defa site temasında değişiklik yaptığı için bozuldu. En son tekrar güncelleyip teslim ettim. Sorunsuzdu. Geçirdiğim bir kaza sonucunda: https://www.r10.net/off-topic/470073...-selamlar.html forumda aktif olamadım. Forumda aktif olamadığım içinde destek veremedim ki sorunsuz teslim edilmişti. Ayrıca neyse - trade atılmış. Arkadaşa pm attım hocam ulaşın sorununuzu çözeyim mesajıma görüldü attı mesaj bile atmadı wpden. Yani ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. Forum moderatörlerine defalarca rapor atmama rağmen çözüm yok dönüşte yok. Ne yapacağım biri yönlendirebilir mi? İlk defa R10'da bir ticaretim böyle sorunlu oluyor. Ulaşamıyorum / yazmıyor / etmiyor. E ne yapacağım? Kendi sitesi olmasına rağmen arkadaş bana db bilgilerini bile vermedi yayında olmayan bir platformun hesap açıcıyı / yorum atmasını / view vermesini direkt sql üzerinednde yaptırabilirdik botu dbye bağlayıp. Düşük bir miktara kaliteli bot yaptık. E mecbur selenium ile yaptık arkadaş db izin vermediği için. Request ile de yapılabilirdi tam istemedi. E selenium oluncada temada veya kodda en ufak değişiklikte bot cıvıtıyor. E ne yapayım ben şimdi nasıl ulaşayım bu adama? Mesajlarıma dönmüyor forum moderatörü raporuma cevap vermiyor..