Sadecemurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumdaki bazı şahıslar ana babalarını o kadar savunmazlar ahahahah patladım yorumlara .dddd
ayrıca size katılıyorum son zamanlarda ben de gördüm pr gibi geliyor bana da
Bizim ülkemizde maalesef en büyük sorunlardan biri bu. İnsanlara sövmeyi, kaosu, karalamayı ve birilerini bitirmeye çalışmayı çok seviyoruz.
Takdir etmek ise nedense bize çok uzak geliyor.
Belki de bu yüzden sürekli kaybediyoruz. Herkesin değerini ancak gidince, bitince ya da vefat ettiğinde anlıyoruz. Ondan sonra da dönüp anmaya başlıyoruz

Beni tanıyan herkes bunu çok iyi bilir. Bana milyon dolar verseniz aşağıdaki yazacağım yazıyı yazdıramazsınız.

PR çalışmasına ihtiyaçları yok. Çünkü dijitale ilk başladığım yıllardan bu yana kendilerini tanırım.
Alastyr, sektörün en köklü 2-3 firmasından biridir. 2002 yılında kurdular eski adları Smyrna Telekom’du; 2011-2012 yılları arasında ise isimlerini Alastyr olarak değiştirdiler.
Firma iki ortak ikisinin de adı Serkan. Biri bizden yaşça epey büyük, diğeri ise benim yaşıma daha yakın. İkisi de iyi insanlar fakat biz Serkan Koç'la daha çok vakit geçirdik.
Serkan Koç, hayatınızda görüp görebileceğiniz en mütevazı, samimi, dürüst ve yardımsever insanlardan biridir. Firmasınıda kendi karakteri gibi yoğurduğu için çalışanlar müşterilerine yardım etmeyi öncelik kabul ediyorlar.

Sonuçta 24 yıllık bir hosting firmasından bahsediyoruz. Kısaca Dün açılan bugün PR ihtiyacı olan, yarın ne olacağı belirsiz bir firma değil..