hocam merhaba yazınızdan çok birşey anlamadım. şuan yapılır bir yer var ve kalan inşaatımı devam ettireceksiniz, sıfırdan mı yapılacak anlamadım. Sanırım evin ikinci katına çıkacaksınız. 2 yıl önce inşaattan çıkmış biri olarak söyleyim. ucuza kaçtığımız her işçilik bir kaç yıl sonra karşımıza çıkıyor. ayrıca hiçbir usta diğer ustanın yaptığı işi beğenmiyor. Tüm işleri siz mi yapacaksınız onuda bilmiyorum ama bence seçenekler şu: ya bir müteahit ile anlaşıp tamamen anahtar teslim bir iş almak. tabiki müteahit de kötü malzeme kullanmaması şartıyla. yada ustaları tek tek bulup işin başında durup kendin yaptıracaksın. işin başında durmayınca yıllar sonra birşeylerin eksik yapıldığını ve iş işten geçtiğini fark ediyor insan. Tabiki herşey ateş pahası bütçenizi de bilmeden yorum yaptım. bizim hobi bahçesi olduğu için biraz amatör oldu yeterli seviyede yani. Size tavsiyem sürekli kalıcı bir yer yapacaksanız kaliteden şaşmayın. inanın karşınıza çıkıyor. ya farklı bir eve gittiğinizde fark ediyorsunuz birşeylerin yanlış olduğunu yada malzeme kırılıp döküldüğünde anlıyorsunuz.