🔵 Google Ads Hesap Açma & G2 Onay Hizmeti
✅ Profesyonel Google Ads Hesap Kurulumu G2 Doğrulama Dahil
📌 Hizmet Detayları
Merhaba değerli r10 üyeleri,
Google Ads hesabınızın G2 (Google doğrulama) onayını almakta zorluk mu çekiyorsunuz? Hesabınız askıya mı alındı veya doğrulama sürecinde mi takıldı?
Profesyonel olarak aşağıdaki hizmetleri sunuyorum:- Yeni Google Ads Hesap Açılışı + G2 Onayı
Sıfırdan hesap oluşturma, kimlik doğrulama ve G2 onay sürecinin tamamlanması. - Mevcut Hesap G2 Onay Çözümü
Askıya alınmış veya doğrulama bekleyen hesaplarınızın G2 onay sürecinin yönetilmesi. - Reklam Hesabı Danışmanlık
Hesap yapısı, kampanya kurulumu ve optimizasyon konularında destek.
🔍 Neden G2 Onayı Önemli?- Google, 2024'ten itibaren tüm reklamverenlerden kimlik doğrulama (G2) talep etmektedir
- Onaysız hesaplar reklam yayınlayamaz veya kısıtlı kalır
- Yanlış yapılan başvurular hesabın kalıcı olarak askıya alınmasına yol açabilir
- Profesyonel süreç yönetimi ile ilk seferde onay alma oranı yüksektir
⚡ Süreç Nasıl İşliyor? 1. Benimle iletişime geçin, mevcut durumunuzu değerlendirelim
2. Gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayalım
3. Başvuru sürecini profesyonel olarak yönetelim
4. G2 onayı tamamlandıktan sonra hesabınızı teslim edelim
Ortalama süre: Hesap türüne göre 3-10 iş günü
✅ Neden Ben?- Google Ads platformunda yıllarca deneyim
- Onlarca başarılı G2 onay süreci tamamlandı
- Bireysel ve kurumsal hesaplar için çözüm
- Türkiye, Almanya ve AB ülkeleri için doğrulama tecrübesi
- Süreç boyunca şeffaf iletişim
💬 İletişim
Fiyat bilgisi ve detaylar için lütfen
özel mesaj (PM) gönderin. Ticaret puanınız benden yüksekse önce onay sonra ödeme imkanı sunuyorum.
Her hesabın durumu farklı olduğu için önce bilgi alıp size özel teklif sunuyorum.
Not: Bu hizmet tamamen yasal Google doğrulama sürecinin profesyonel olarak yönetilmesidir. Sahte belge veya yanıltıcı bilgi kullanılmaz.