RDY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim benim ne demek, asıl ben teşekkür ederim güzel enerjin için. Seninle tanıştığım için çok mutlu oldum.
Tekrardan çok teşekkür ederim abi hem samimiyetin hem de yılların tecrübesiyle kazandığın bilgileri gözünü kırpmadan bizlerle paylaştığın için.

firatcelikdev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğen butonuna basıyorum ama beğenmiyor, bozulmuş.
Sizlerle tanışmak güzeldi, iftardan iftara görüşmesek iyi ama. Toplantılar sıklaşmalı mı?
@Erhan; hocam
Aynı şekilde sizlerle tanışmakta çok güzeldi
Bence de sıklaşmalı çok keyifli vakit geçirdik

Sazlon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecrübenizi forrumla paylaştığınız için teşekkür ederiz, keyifli vakit geçirmenize sevindik. Sıra İstanbul'da...
Rica ederim İstanbul'dan katılacaklarında ortalama aynı deneyimi yaşayacaklarını tahmin ediyorum
hectorflue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepinizle tanışmak benim için şerefti çok memnuniyet duydum iftar dışındada otururuz umarım
Çok güzel olur gerçekten ☺️
Erhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 5 yıl içinde organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz en iyi iftar birisi diyebilirim. Tabi iftarlarda kabalık olduğumuz için herkes ile sohbet edebilme imkanı kısıtlı oluyor. Sohbet edebildiğimiz arkadaşların hepsi çok güzel insanlar. İnşallah bundan sonraki süreçte bu tarz organizasyonları sıklaştırarak tanışıklığı artıra biliriz. Umarım herkes memnun kalmıştır.

@firatcelikdev; kardeşim bil mukabele gerçekten çok güzeldi inşallah önümüzdeki aylarda bu tarz organizasyonları artırırız diye düşünüyorum.
İlk defa katılıyorum ben önceki seneleri bilmiyorum ama sanki herkes her sene katılıyormuşum gibi çok candan davrandı. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum