Konuya başlamadan önce daha önce cloudflare waf koruması olan sitelerde request botlar yapmış bu konuda profesyonel kişileri tercih ediyorum.

Merhabalar herkese iyi forumlar. Nodejs ile yazılmış bir botum var. Request bot. Hedef site cloudflare waf koruması getirdiği için nodejs ile aşamıyorum sebebi tls fingerprint sistemi. Bundan dolayı yapay zeka yardımıyla(Python bilmediğim için) bir köprü sistemi yaptım. Nodejs ile Python fastapi'ye ordan da asıl sunucuya istek atıyorum. Yani ara köprü gibi düşünebilirsiniz. Gelen isteği method fark etmeksizin header post param vs aynı şekilde karşı sunucuya iletiyor. Python tarafında Curl_cffi kullanıyorum. Proxy destekli session oluşturuyor vs. Fakat bir süre çalıştıktan sonra çalışmıyor yavaşlıyor sorunlar çıkarıyor. Windows da çalışıyorum. Bu sorunları düzeltecek, sıfırdan yazacak birini arıyorum. Cf clearance çerezi vs değil konu. Amacımız cloudflare waf koruması olan siteyi aşmak ve bahsettiğim ara köprüyü yapmak. Örnek request ileteceğim. Yüksek thread kullanımı yapıyoruz bu yüzden session yönetimi api yönetimi iyi olmalı. Pm veya WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. İyi forumlar.