Hocam açık konuşmak gerekirse dünyada öyle kolay para kazanılan bir iş yok. Tekstil gibi veya diğer sektörlere girmek için piyasayı gerçekten bilmeniz lazım. Mesela 5.000 tane t-shirt bastırdınız diyelim; internetten satamadığınızı düşünün çünkü internette ürün satmak için bile köklü bir esnaf olmalısınız yıllardır internette bu işi yapmalısınız bu işte köklü bir esnaf olsanız piyasada tanıdığınız toptancıya, dükkân sahibine veya esnafa verirsiniz en kötü ihtimalle . Yani bu tür işler sadece düşünmekle olmuyor, çevre ve piyasa bilgisi şart. Benim çok sevdiğim bir söz vardır: Al-sat yaparak para kazanırsınız ama üretip satarsanız daha çok kazanırsınız. Fakat üretime girmek ciddi tecrübe ister. Ben birçok işi denedim ve şunu gördüm: Bir sektörde güçlü olmak istiyorsanız çoğu zaman aileden gelen işi büyütmek daha avantajlı oluyor çünkü piyasa, müşteri ve bilgi zaten hazır geliyor. Sıfırdan yeni bir sektöre giren de kazanabilir ama genelde o işin asıl kaymağını ilk giren kişi değil, ondan sonra gelen nesil yer. Yani siz temeli atarsınız, ama işin kaymağını çoğu zaman çocuklarınız ya da torunlarınız görür. Kısacası bir işte gerçekten para kazanmak istiyorsanız ya piyasaya çok hâkim olacaksınız ya da uzun vadeli düşünüp temelden başlayacaksınız, başka yolu pek yok. diğer türlü işler vur kaçcılıktır .iyi forumlar